Daderposter CWV

De projectgroep KVO in Deventer brengt circa 2x per jaar een ‘daderposter’ uit. Op deze poster staan de meest voorkomende winkeldieven van het laatste half jaar. De personen op de poster hebben ook allemaal een collectief winkelverbod. Op de poster is te zien om wie het gaat, maar ook tot wanneer het collectieve winkelverbod loopt.

De bedoeling van deze daderposter is om collega winkeliers te waarschuwen voor de personen die op de poster staan. De winkelier is immers aangesloten bij het collectief winkelverbod, de poster is een middel om de winkelier te laten weten om welke personen het gaat.

De deelnemende winkeliers tekenen voor deelname aan dit project en tekenen het protocol Collectief Winkelverbod. Er wordt onder andere getekend voor het feit dat de poster niet mag komen te hangen in ruimtes die voor het publiek toegankelijk zijn en mogen er geen foto’s van de poster worden gemaakt. Daarnaast wordt de poster weer ingenomen als de geldigheid van maximaal 1 jaar is verstreken. MKB Projecten zorgt voor zorgvuldige vernietiging van de posters.

Bent u winkelier in Deventer en wilt u deelnemen aan dit project? Stuur dan een bericht  via het contactformulier en er wordt binnen enkele dagen contact met u opgenomen.